Autolease Limburg


Wie zijn wij


Wanneer u kiest voor autolease of grijs kenteken lease zijn er een aantal factoren voor u van belang. Voor sommigen is het leasebedrag leidend. Voor anderen is de service van belang. Dit verschilt per behoefte patroon van de klant. 

Het is van belang dat u voor het leasen van een voertuig een partij vindt die bij uw wensen en behoeften voor een voertuig past. U gaat immers een lange termijn verplichting aan waarbij u een goed gevoel moet hebben na het eerste contact moment. Los van de meetbare variabelen. Onze medewerkers werken iedere dag aan het verbeteren van onze dienstverlening en klantrelatie. Dat mag u tevens ook van ons verwachten. 

RentaRolla Autolease Limburg kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en klantrelatie. Wij kennen onze klanten, weten wat hun bedrijfsvoering inhoudt en leven mee om voor de optimale mobiliteitsoplossing te zorgen. Daar gaat het tenslotte om. 

Wij bieden reguliere leasevoertuigen aan. Maar daarnaast ook shortlease voor zowel personenauto's als bedrijfswagens met inrichtingen op maat. Van starterslease voor de beginnende ondernemers tot youngtimerlease. 

Wij zijn een stabiele en nuchtere organisatie in het verleasen en verhuren van voertuigen. Onderdeel van de WellColl Groep.