RentaRolla autolease


Welkom bij RentaRolla autolease


RentaRolla Autolease Limburg is een aanbieder van leaseauto's voor zowel de zakelijke als particuliere klant. RentaRolla kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en de goede klantrelaties. Wij kennen onze klanten, weten wat zij willen en verwachten en denken mee om een advies op maat te kunnen bieden. Om samen te komen tot een optimale mobiliteitsoplossing, daar gaat het tenslotte om. 

Het is van belang dat u een partij vindt die bij uw wensen en behoeften aansluit. U gaat immers een lange termijn verplichting aan waarbij u een goed gevoel moet hebben. Onze medewerkers werken iedere dag aan het verbeteren van de dienstverlening en klantrelatie.


Wij bieden autolease maar ook bedrijfswagen lease aan voor particulieren (private lease) en zakelijke klanten. Van starterslease, beginnende ondernemers tot youngtimer lease. Voor de zakelijke klanten bieden wij mogelijkheden tot het inrichten van bedrijfswagens op maat. Dit doen wij in samenwerking met WellColl Bedrijfswageninrichtingen. Shortlease is bij ons ook mogelijk maar dan verwijzen wij u graag door naar RentaRolla autoverhuur. Bij autoverhuur kunt u voor een periode korter dan een jaar een gewenst voertuig huren. 

Private lease bij RentaRolla is meer dan alleen zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag. Wij denken graag met u mee in het vinden van een geschikte mobiliteitsoplossing. U kunt ten alle tijden terecht bij een van onze lease adviseurs voor advies. Wij hebben voor u een aantal voordelen van leasen opgesteld:

  • Uitbesteding van de investering;
  • Geen zorgen over (onverwachte) onderhoudskosten;
  • Elke paar jaar een jong gebruikte of nieuwe auto;
  • Inzicht in maandelijkse autokosten;
  • Flexibele contracten;

Hoe kunnen wij u helpen


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze lease adviseurs. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Gebruik dan het telefoonnummer 088 - 75 80 881. RentaRolla auto lease is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.