Operational lease


Voor een vast bedrag per maand


Operational lease is de meest voorkomende vorm van het leasen van een voertuig. Het is vergelijkbaar met het huren van een voertuig voor lange termijn. Bij operational lease verkrijgt u het gebruiksrecht van het voertuig en nemen wij de investering van het voertuig voor onze rekening. Hierdoor blijven wij de eigenaar van het voertuig en verantwoordelijk voor alle risico's die hieraan verbonden zijn. Ook voor eventuele negatieve verschillen bij reparatie, onderhoud en banden. Zelf stelt u uw ideale voertuig samen en betaalt u een vast en maandelijks bedrag. 

Voordelen operational lease


Operational lease brengt enkele voordelen met zich mee. Er wordt gezorgd voor een zo laag mogelijke kilometerprijs. Dit door het uit handen geven van het beheer van het voertuig aan ons. Andere voordelen van operational lease zijn:

  • Minder administratieve lasten voor u;
  • Minder risico's (hierbij te denken aan restwaarde- en onderhoudsrisico's);
  • Geen onnodig beslag op het werkkapitaal;
  • Een vast maandelijks bedrag;
  • De off-balance financiering komt de solvabiliteit ten goede;

Alternatieven


Netto operational lease

Bent u op zoek naar een leasevorm waarbij u zelf grip houdt op de variabele kosten? Met netto operational lease wordt de financiering van uw voertuig door RentaRolla verzorgd, terwijl de operationale zaken door u zelf worden geregeld. 

Full-service operational lease

Een lease contract waarbij alles zit inbegrepen? Zelfs onderhoud, reparaties en een allrisk-verzekering? Full-service operational lease biedt deze opties. Het maandbedrag wordt vooraf vastgesteld. Dit resulteert in maximale financiële zekerheid. Het maandtarief is ook inclusief onverwachte kosten. Zo is uw vaste maandbedrag ook écht een vast maandbedrag. 

Hoe werkt het


U geeft ons de gewenste klasse en looptijd door en wij zoeken een geschikt voertuig dat aansluit aan uw wensen en behoeften. Wij zorgen dat het voertuig op afgesproken dag en tijd voor u klaar staat bij onze vestiging in Sittard. Voorafgaand wordt aan de hand van een calculatie besproken wat de maandelijkse kosten zijn voor gewenst voertuig. Ook indien u het voertuig langer gebruikt of eerder inlevert.  Flexibel, zoals bedoeld is!

Vragen of geïnteresseerd, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers via onderstaand contactformulier.

Contactformulier lease

Vragen of geïnteresseerd in onze lease diensten, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers via dit contactformulier. 


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht