Operational lease


RentaRolla operational lease


RentaRolla Autolease is een aanbieder van operational lease. Operational lease is een van de meest voorkomende vormen van lease. Bij operational lease ontzorgen wij u voor een langdurige periode omtrent uw auto of bedrijfswagen. Zelf stelt u uw ideale voertuig samen en betaalt u een vast maandelijks bedrag. Hiermee verkrijgt u het gebruiksrecht van het voertuig en nemen wij de investering van het voertuig voor onze rekening. 

Wij denken graag met u mee in het vinden van een geschikte mobiliteitsoplossing in de vorm van operational lease. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Minder administratieve lasten voor u;
  • Minder risico's (hierbij te denken aan restwaarde- en onderhoud risico's);
  • Geen onnodig beslag op het werkkapitaal;
  • Een vast maandelijks bedrag;
  • De off-balance financiering komt de solvabiliteit ten goede;

Mogelijkheden 


RentaRolla biedt u twee mogelijkheden van operational lease. Dit zijn: Netto operational lease en Full-operational lease. Bij Netto operational lease wordt de financiering van het voertuig door ons verzorgd. U bent zelf verantwoordelijk voor de operationele zaken.

Bij Full-operational lease is alles inbegrepen. Te denken aan onderhoud, reparaties en een allrisk-verzekering. Full-operational lease bij RentaRolla biedt al deze opties. Het maandbedrag wordt vooraf vastgesteld en berekend inclusief onverwachte kosten. Dit resulteert in een maximale financiële zekerheid. 

Hoe werkt het. U kunt onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact met een van onze lease adviseurs opnemen. U geeft ons het gewenste voertuig door en de looptijd. Wij gaan dan voor u op zoek naar een passend voertuig. Vervolgens maken wij voor u een calculatie voor u met de maandelijkse kosten. Indien er sprake is van een akkoord zorgen wij dat het voertuig op de afgesproken datum en tijd voor u klaar staat op de vestiging van RentaRolla in Sittard. 

Mocht u het voertuig langer willen besturen of eerder inleveren is dit mogelijk. RentaRolla heeft flexibele contracten en biedt service op maat.

VRAAG

CONTACT

CALCULATIE

RIJDEN


Hoe kunnen wij u helpen


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze lease adviseurs. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. RentaRolla auto lease is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.