Bedrijfswagen lease


Bedrijfswagens op maat


Voor het leasen van een bedrijfswagen of wek een grijs kenteken voertuig, bent u bij RentaRolla lease ook aan het juiste adres. Wij leveren alle merken en type bestelauto's en bussen. Met de gewenste motor, handgeschakeld of automaat en met een breed scala aan opties. Met de gewenste motor, handgeschakeld of automaat. Deze wél alleen voor rijbewijs B bestuurders.

Intern kunnen wij het gewenste voertuig, bij WellColl Bedrijfswageninrichtingen, op maat voorzien van een bedrijfswageninrichting. Hierdoor kunt u het voertuig optimaal inzetten en gebruiken als mobiele werkplaats. Wij bieden mogelijkheden van betimmeringen in de laadruimte tot voertuigvolgsystemen. Op aanvraag kunnen wij het voertuig voorzien van een complete inrichting.

Samen met u kijken wij naar wat u nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn om uw behoefte tot een perfecte bedrijfswagen te voorzien.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ook via de contact pagina telefonisch contact opnemen met een van onze lease adviseurs.


Starters lease


Als startende ondernemer wilt u zich volledig kunnen richten op uw bedrijfsvoering. RentaRolla biedt daarom starterslease aan voor startende ondernemers. Starters lease is volledig ingericht op de behoefte die u als startende ondernemer heeft. Ondanks al het vertrouwen dat u heeft in uw onderneming is het lastig om een lease verbintenis aan te gaan voor 3 of 4 jaar. Daarbij is het moeilijk in te schatten wat uw mobiliteitsbehoefte is over 2 jaar. Flexibiliteit is een van de sleutelwoorden die voor u als startende ondernemer belangrijk is. RentaRolla is een lease onderneming waarbij flexibiliteit centraal staat. Zo kunnen wij voor u en met u kijken naar een passende mobiliteitsoplossing met een flexibele looptijd. Tevens zou shortlease ook nog een relevante optie zijn.

Wij begrijpen dat u als startende ondernemer nog geen historische cijfers van uw bedrijf heeft. Waar dat voor veel andere leasemaatschappijen eindigt in beperkingen, gaan wij juist het gesprek met u aan. RentaRolla biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze lease adviseurs. Zij gaan samen met u de mogelijkheden bespreken die er zijn tot het leasen van een voertuig. 

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ook via de contact pagina telefonisch contact opnemen met een van onze lease adviseurs. 


Hoe kunnen wij u helpen


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze lease adviseurs. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. RentaRolla auto lease is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.