Occasion Lease


Voordelige vorm van leasen


Occasion lease is een populaire vorm van het leasen van een voertuig. Dit voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Deze vorm van lease is niet anders dan autolease. De voertuigen in deze vloot zijn al een keer eerder ter lease aangeboden en ingeleverd na afloop van het contract. Occasion lease is een voordelige vorm van leasen. Nieuwe voertuigen hebben met name in de eerste jaren een grote post aan afschrijvingskosten. Als tweede eigenaar van een voertuig (occasion) wordt u niet met deze kosten belast. De leaseprijs wordt berekend aan de hand van de huidige waarde, de occasion waarde.

Het leasen van een occasion brengt ook voordelen met zich mee. Deze zijn onderandere:

  • Het voertuig wordt in nieuwstaat afgeleverd;
  • Tegen een lager leasetarief full-service lease;
  • Een luxer voertuig kunnen rijden, binnen uw budget;
  • Tent alle tijden maatwerk;
  • Indien nodig de mogelijkheid tot import voertuigen;

Geschikte occasion


Het is soms lastig om een geschikte occasion te vinden, of precies het voertuig die aan alle wensen voldoet. Het is handig om voor uzelf alvast te bepalen wat u eigenlijk precies zoekt in een voertuig. Wat zijn uw wensen en behoeften. En over welke opties dient het voertuig te schikken. Misschien heeft u ervaring met voertuigen uit het verleden waardoor u weet wat u ongeveer zoekt. Wij helpen u graag bij het selecteren van een geschikt voertuig dat aan alle wensen en boehoeften voldoet. 

Hoe werkt het


U bestreekt uw wensen met een van onze accountmanagers. Deze al op zoek gaan naar een passend voertuig navenant uw wensen. De voertuigen bij RentaRolla zijn maximaal 12 maanden jong. Zodra het passende voertuig geselecteerd is ontvangt u zo snel als mogelijk de lease offerte met alle details. 

Dit in tegenstelling met autodealers, die dezelfde term gebruiken voor een voorraad auto die ze graag willen verkopen of inzetten. Daar wordt een klant gezocht bij een auto. In onze optiek de volgorde die meestal niet de beste oplossing biedt.

Het vinden van een passend voertuig kost slechts enkele dagen. Onze accountmanagers zijn inmiddels experts in het vinden van specifieke voertuigen. Vragen of geïnteresseerd, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers.

Extra service


Wij bieden ten alle tijden een extra service aan bij occasion lease. Wanneer uw voertuig is gekozen gaan wij deze transporteren en indien nodig importeren. Wij zorgen ervoor dat het voertuig compleet gecheckt en gereinigd wordt zodat u een zorgeloze start kunt maken vanaf vertrek. 

Vragen of geïnteresseerd, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers via onderstaand contactformulier.

Contactformulier lease

Vragen of geïnteresseerd in onze lease diensten, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers via dit contactformulier. 


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht