Shortlease

Al vanaf 1 maand, u blijft dus flexibel

Optimale flexibiliteit


Shortlease is de gemakkelijkste vorm van lease wanneer u zakelijk voor een korte periode een voertuig nodig heeft. Dat kan voor zowel kleine personenauto's, middenklasses of een bestelbus. Wat zijn de voordelen van shortlease (zakelijk):

  • Het brengt geen financiële risico's met zich mee;
  • Flexibel contract, per maand opzegbaar;
  • Ruime vloot, en snel geregeld;
  • Prijs vast, inclusief onderhoud, reparatiekosten en banden;
  • Inclusief verkezering en 24 uur alarmservice;

U kunt zorgeloos rijden en hoeft alleen te tanken voor een vast maandbedrag. 

Goed calculeerbaar


Shortlease kan al vanaf een lease periode van 1 maand, daarna is het maandelijks opzegbaar. U gaat geen lease overeenkomst aan van bijvoorbeeld 36 of 48 maanden. Voor aanvang krijgt u een prijsopgave uitgaande van de verwachte looptijd en het passende kilometrage. 

Besluit u om de lease langer door te laten lopen? Dan wordt de shortlease overeenkomst naar wens aangepast. U rijdt met de voordelen van Operational lease met de flexibiliteit van een huurauto. Zo kunt u de kosten goed overzien en krijgt u niet te maken met eventuele onverwachte kosten. 

Wanneer is (zakelijk) shortlease aan te raden


Met shortlease bij RentaRolla least u een auto voor een relatief korte tijd. Dat is handig voor medewerkers die op projectbasis werken of een tijdelijk dienstverband hebben. Een voertuig shortleasen kan al vanaf het tijdsbestek van één maand. U sluit uit dat u vast zit aan een leasecontract en heeft toch het voordeel van een lease voertuig voor een aantrekkelijke prijs. 

Hoe werkt het


U geeft ons de gewenste klasse en looptijd door en wij zoeken een geschikt voertuig dat aansluit aan uw wensen en behoeften. Wij zorgen dat het voertuig op afgesproken dag en tijd voor u klaar staat bij onze vestiging in Sittard. Voorafgaand wordt aan de hand van een calculatie besproken wat de maandelijkse kosten zijn voor gewenst voertuig. Ook indien u het voertuig langer gebruikt of eerder inlevert.  Flexibel, zoals bedoeld is!

Vragen of geïnteresseerd, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers.

Heeft u een auto of bestelbus nodig voor een periode korter dan één maand. Dan is autoverhuur de beste optie. De verhuurvloot bestaat uit een jonge en representatieve vloot van diverse maten personenauto's, bestelauto's, bussen en bakwagens met laadlift. Te huur vanaf één dag maar tevens inzetbaar als shortlease voertuig.

U kunt online en kostenloos het tarief berekenen van gewenst voertuig in onze reserveringsmodule van de autoverhuur. 

Contactformulier lease

Vragen of geïnteresseerd in onze lease diensten, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers via dit contactformulier. 


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht