Starters lease


Volledig richten op uw nieuwe onderneming


Als startende ondernemer wilt u zich volledig kunnen richten op uw bedrijfsvoering. Starterslease is daarom volledig ingericht op de behoeften die u als startende ondernemers heeft. Ondanks het vertrouwen dat u heeft in uw onderneming is het lastig om een verbintenis aan te gaan voor 3 of 4 jaar. Daarbij is het moeilijk ik te schatten wat uw mobiliteitsbehoefte is over 2 jaar. Flexibiliteit is in dat geval het sleutelwoord voor u als startende ondernemer. Shortlease is in dit geval ook een relevante optie. 

Wij begrijpen dat u als startende ondernemer nog geen historische cijfers van uw bedrijf heeft. Waar dat voor veel andere leasemaatschappijen eindigt in beperkingen, gaan wij juist het gesprek met u aan. RentaRolla biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze accountmanagers. Zij gaan samen met u de mogelijkheden bespreken die er zijn tot het leasen van een voertuig. 

Vragen of geïnteresseerd, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers via onderstaand contactformulier.

Contactformulier lease

Vragen of geïnteresseerd in onze lease diensten, neem gerust contact op met een van onze accountmanagers via dit contactformulier. 


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht