Starters lease Limburg

Flexibele mobiliteit voor de startende ondernemer


Starterslease Limburg

Als startende ondernemer wilt u zich volledig kunnen richten op uw nieuwe bedrijf. Daar komt voor u al genoeg bij kijken. Starterslease van RentaRolla is er speciaal voor de beginnende ondernemer.

U wilt de mobiliteit van uzelf en uw medewerkers goed regelen, zodat u volop met uw bedrijf aan de slag kunt. Een auto kopen is dan een grote investering ineens, terwijl u uw middelen wellicht nodig zult hebben voor andere zaken.

Ondanks het vertrouwen dat u als ondernemer heeft in uw bedrijf is het lastig om een verbintenis aan te gaan voor 4 of 5 jaar. Daarbij is het vaak lastig in te schatten hoe uw mobiliteitsbehoefte er over 2 jaar uit ziet. Flexibiliteit is dan het sleutelwoord. Daar kan Shortlease ook een optie zijn, al is een auto dan nog beperkt te configureren. 

RentaRolla Autolease begrijpt dat u als startende ondernemer nog geen historische cijfers van uw bedrijf heeft. Waar dat voor veel andere leasemaatschappijen eindigt in beperkingen, gaat RentaRolla Autolease juist het gesprek met u aan. Het gaat bij een startende ondernemer niet om het alleen om het bedrijf maar om de ondernemer erachter.

Als wij met u als ondernemer het juiste gevoel kunnen creëren en we over en weer de nodige toewijding aan elkaar kunnen geven, komt er ook een oplossing.

Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend. 


Starterslease Limburg RentaRolla Autolease Kia Picanto
Starterslease Limburg RentaRolla Autolease Peugeot Partner bestelauto

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht