Youngtimer lease


Youngtimer lease bij RentaRolla


Youngtimer operational lease is mogelijk bij RentaRolla. Zo kunt u bestuurder worden van uw droomauto tussen de 15 en 30 jaar. En kunt u er van genieten alsof deze nieuw is. Het leasen van een youngtimer heeft vooral fiscale voordelen. Dit komt door de relatief lage bijtelling op de auto's. 

Aan een dergelijke leaseovereenkomst gaat het nodige werk vooraf. Samen met u kijkt een van onze lease adviseurs naar het aanbod aan youngtimers en wij met u de perfecte uit. Vervolgens krijgt de auto een technische keuring en worden de voorwaarden met u besproken. Maatwerk is bij RentaRolla standaard.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ook via de contact pagina telefonisch contact opnemen met een van onze lease adviseurs. 


Hoe kunnen wij u helpen


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze lease adviseurs. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. RentaRolla auto lease is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.