RentaRolla Bestelbus Verhuur Limburg

Aantrekkelijke prijs
Alle auto’s zijn verzekerd
Dag, week of maand verhuur

Verhuur bestelwagen Limburg

Bij de verhuur van een bestelwagen denkt u in Limburg natuurlijk meteen aan RentaRolla! In Limburg zijn wij de expert op het gebied van autoverhuur, de verhuur van personenbussen, en zelfs een volledig uitgeruste bestelwagen behoort tot de mogelijkheden. Voor ieder project geldt dat een goed begin het halve werk is. Begin ook goed en reserveer uw bestelwagen vandaag nog!

Naast verhuur ook shortlease van een bestelwagen mogelijk voor langere projecten in Limburg

U weet als geen ander dat projecten nog wel eens uit kunnen lopen. Sterker nog, dat gebeurt vaker dan dat het binnen de gestelde tijd afkomt. Tijdens een project komt u problemen tegen die u niet had kunnen voorzien. En dat kan ertoe leiden dat u een bestelbus langer nodig heeft. Naast verhuur bieden wij daarom in Limburg ook shortlease aan voor een bestelbus. In tegenstelling tot verhuur van een bestelbus, sluit u een shortlease bij RentaRolla in Limburg af voor minimaal een maand. En dat is een stuk goedkoper. Vraag eens naar de mogelijkheden aan onze commerciële binnendienst.

Telefonisch reserveren

Verhuur van een bestelbus regelen wij bij RentaRolla in Limburg via de website of telefonisch. Weet u niet zeker welk type bus het beste past bij uw project? Dan kunt u het beste telefonisch reserveren. Hiervoor belt u met de centrale planning via telefoonnummer 088 – 758 08 83. Bent u geïnteresseerd in de shortlease van een van onze bestelwagens? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst via 088-758 08 81 en bespreek de mogelijkheden.

Milieuparkweg 2
6136 KP  
Sittard

Langheckweg 26 a
6468 EL
Kerkrade

Broekhin Nrd 72
6042 EE
Roermond

Fahrenheitstr. 21 a
6003 DC
Weert

Heerderdwarsstr. 22
6224 LT
Maastricht

Beersdalweg 84
6412 PE
Heerlen

De Autoverhuurders en beoordelingen