Nieuws
5 februari, 2021

Bijzonder lease auto’s


Featured image for “Bijzonder lease auto’s”

Bijzondere auto's van RentaRolla Autolease


In de afgelopen maanden hebben wij een aantal bijzondere lease aanvragen gehad. Zoals onze klanten van ons gewend zijn hebben wij deze aanvragen weten te verwezenlijken. Van nieuwe Mercedes A Klasse uit 2020 tot een Porsche 911 Turbo S uit 2014. Speciaal voor jullie hebben wij deze aanvragen op een rijtje gezet met mooie zelf geschoten plaatjes van de auto's.

Porsche 911 Turbo S


De meest bijzondere lease aanvraag en ook een van de eerste in 2021. Deze 911 is een 3.8 Turbo S motor uit 2014. De Porsche heeft een vermogen van 560 pk en een topsnelheid van 318 kilometer per uur. 

Image
Image

Maserati Quattroporte 


De Quattroporte met een 3.0 V6 motor. Deze auto heeft een vermogen van maar liefst 410 pk. Deze prachtige Maserati is geïmporteerd op aanvraag van de klant. Onze klant was op zoek naar een klassieke, tijdloze en speciale auto, al deze aspecten zijn terug te vinden in deze auto. 

Image
Image

Mercedes A klasse


Deze Mercedes is het laatste nieuwe model van de A klasse. De auto heeft een vermogen van maar liefst 190 pk.

Image
Image

Porsche Cayenne E-hybrid


De Cayenne met een 3.0 V6 motor. Deze auto heeft een vermogen van maar liefst 462 pk. Deze auto is ingeruild op een voorgaand model, de zwarte Porsche Cayenne S E-Hybrid met maar liefst 333pk. De eigenaar van deze mooie SUV was zo tevreden over het vorige model dat hij graag een nieuw lease contract wilde afsluiten met een nieuwere uitvoering van deze Cayenne. 

Image
Image
Image
Image

Maserati Ghibli


De Ghibli heeft twee jaar in de lease gelopen bij RentaRolla. Deze auto heeft een vermogen van maar liefst 275 pk. Deze auto is voor een zakelijke klant met een goede smaak op aanvraag geselecteerd. 

Image
Image
RentaRolla Autolease levert maatwerk! Bent u ook opzoek naar een sportieve auto met veel vermogen of gaat u liever voor een zuinigere benzine auto? Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken naar een passende bolide. Voor meer informatie kunt u via de contactpagina contact opnemen met een van onze lease adviseurs.