RentaRolla contact

Telefoon, adres en email

RentaRolla contact


Heeft u op onze website niet kunnen vinden wat u zocht? Of wilt u meer informatie via een van onze medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact op met desbetreffende afdeling. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Door de klikken op onderstaande button van Autoverhuur of Autolease komt u op de juiste contactpagina terecht met alle benodigde informatie.


RentaRolla Autoverhuur

Klik voor meer informatie op RentaRolla Autoverhuur


RentaRolla Autolease

Klik voor meer informatie op RentaRolla Autolease


Onze locaties


RentaRolla heeft 6 vestigingen door heel Limburg. U kunt onze verhuurvoertuigen op al onze vestigingen ophalen en retourneren, mits de planning dit toelaat en dit bij de reservering is afgesproken. Wij zijn gevestigd in de panden van WellColl Groep in de volgende plaatsen:

Image
Heerlen

Klik voor adresgegevens

Image
Kerkrade

Klik voor adresgegevens

Image
Maastricht

Klik voor adresgegevens

Image
Roermond

Klik voor adresgegevens

Image
Sittard

Klik voor adresgegevens

Image
Weert

Klik voor adresgegevens


Wist je dat ...


Wisten jullie dat wij onderdeel zijn van de WellColl Groep? RentaRolla autoverhuur en autolease is een label van de WellColl Groep. WellColl is is een echt familiebedrijf. Al sinds 1953 is WellColl in Limburg een van de meest veelzijdige bedrijven rondom schadeherstel, ruitherstel, caravan & camperservice. WellColl werkt al jaren voor alle verzekeraars en verschillende lease maatschappijen. Daarnaast kun je bij WellColl ook terecht voor bedrijfswageninrichtingen en speciale verf applicaties bij Special Paints.

Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website.

WellColl Groep
Inschrijven nieuwsbrief