Trouw en gala auto huren


Gala auto huren


Een gala auto huren is bij speciale gebeurtenissen vaak een uitkomst. Ook bij een feest zoals een bruiloft Zo komt een gala auto / trouwauto goed tot zijn recht bij bijvoorbeeld een eindexamenfeest of diploma uitreiking. Een klassieke / retro gala auto kan tevens worden ingezet bij Kerstfeesten, Themafeesten of vervoer van Sinterklaas en zijn pieten. Dus voor nagenoeg iedere feestelijkheid, bij ons slaag je altijd voor het huren van een gala auto. Wij zorgen ervoor dat de gelegenheid nog specialer wordt.

Trouw auto huren


Bij RentaRolla Autoverhuur kunt u terecht voor het huren van een klassieke Volkswagen T1 met chauffeur en diverse Volkswagen T2 bussen die u zelf mag besturen. Beide erg leuke auto's die perfect dienen als trouwauto of voor bijvoorbeeld een gouden bruiloft. Beide opties zijn betaalbaar en hebben een hoog "FUN" gehalte. Voor de eerdere generaties heeft het vaak ook nog een nostalgische waarde. Kortom: alleen maar leuk! Daarbij zijn de retro bussen bijzonder fotogeniek. Voor het vastleggen van bijzondere momenten zoals gala's, jubilea, trouwfeesten maar ook voor promotie doeleinden zijn ze erg geschikt.

Voor het huren van een Volkswagen T2 kunt u een reserveringsaanvraag doen via de website of bellen met onze medewerkers. Voor de huur van de Volkswagen T1 net chauffeur is het raadzaam om dat goed af te stemmen met onze medewerkers. Ook omdat u nog een persoonlijk tintje kunt geven aan de bus met extra's zoals een surfplank, ballonnen ( met helium gevuld ) of een rode loper.

Image
Image
Image
Image

Volkswagen T1


Onze unieke VW T1 uit 1964 is een prachtige trouwauto om uw festiviteit meer cachet te geven.

Het is een 13 raams model en is bovendien aangepast aan de eisen van de huidige tijd: onafhankelijke geveerde achteras, schijfremmen, lichtmetalen velgen, verlaagd, safariramen, 2332 cc motor met 130 PK, RVS uitlaat, high power dynamo, oliekoeler, differentieel met aangepaste overbrenging, een modern tandheugel besturing van Creative Engineering, stereo van Retrosound met streaming mogelijkheden. Focal luidsprekers voor en achter, Focal subwoofer. Safari ruiten voorkant en compleet glas rondom van Creative Engineering.

Volkswagen T2


Onze Volkswagen T2 bussen zijn allen uit het bouwjaar 1977. Ze zijn in 2016 door WellColl Groep geïmporteerd vanuit Californië en gerestaureerd. De technische aspecten zijn gerestaureerd door externe specialisten.

Het rijden met een VW T2 bus is nog altijd een genot. De leuke reacties van mede weggebruikers zijn vaak overweldigend. Er is echter maar 1 manier om dat te ervaren. Snel reserveren dus!