Nieuws
17 oktober, 2018

Lockdown Weert – They did it!


Featured image for “Lockdown Weert – They did it!”

Lockdown Weert - They did it!

Maanden lange voorbereiding heeft gisteren geleid tot een super editie van Lockdown Weert! Hoe gaaf was het voor ons om alles dat tot voor kort alleen op papier stond te zien veranderen in een markt vol met gedreven deelnemers.

In totaal gingen 75 teams, 486 deelnemers, per fiets door Weert ten strijde tegen elkaar. Hierbij moesten de teams verschillende raadsels en opdrachten uitvoeren om sleutels te bemachtigen voor de kluis die op de Markt stond. De opdrachten waren verspreid in de verschillende wijken binnen de Ringbanen van Weert. Van het ontcijferen van teksten tot een oversteek maken over water. De opdrachten waren divers en dat maakte het tot een mooie en soms lachwekkende spelavond.

Het was uiteindelijk het team Sint-Maarten 2.0 van Scouting Nederweert die er met de eerste prijs vandoor ging. Maar de gezellige avond met de honderden andere mensen uit de regio die van ‘puzzelen’ houden was de mooiste prijs voor zowel de deelnemers als de organisatie

In de wijde omtrek is er geen rijstevlaai meer te vinden en alle standbeelden in Weert staan er warmpjes bij. Wat hebben wij genoten van het enthousiasme!

Wij genieten nog steeds en durven heel voorzichtig misschien ook wel weer vooruit te kijken...😉.

RentaRolla Autoverhuur is trots op het georganiseerde evenement en blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het succes.