Klassiekers


Onze klassiekers


RentaRolla is in het bezit van een aantal prachtige Volkswagen oldtimer busjes. Het assortiment bestaat uit de Volkswagen T1 bus en een drietal Volkswagen T2 bussen. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De busjes zijn allen te huur en inzetbaar voorverschillende doeleinden. U kunt de bus gebruiken als promotie wagen, trouw of gala-auto of voor een leuk dagje uit. De Volkswagen T1 wordt verhuurd met chauffeur en de Volkswagen T2 kunt u zelf besturen, voor de echte liefhebbers!

Volkswagen T1


Onze unieke Volkswagen T1 uit 1964 is een prachtige eyecatcher voor een bruiloft of andere festiviteiten. Het is een 13 raams model en is bovendien aangepast aan de eisen van de huidige tijd: onafhankelijke geveerde achteras, schijfremmen, lichtmetalen velgen, verlaagd, safariramen, 2332 cc motor met 130 PK, RVS uitlaat, high power dynamo, oliekoeler, differentieel met aangepaste overbrenging, een modern tandheugel besturing van Creative Engineering, stereo met Ipod aansluiting. 

Ga voor meer informatie en een prijs indicatie naar de pagina van de Volkswagen T1. Wilt u liever telefonisch contact openemen met een van onze medewerkers kan dit via de contactpagina.

Meer informatie
Image

Volkswagen T2


Onze unieke Volkswagen T2 busjes zijn een echte eyecatcher, inzetbaar voor verschillende doeleinden. Van ludieke bedrijfsuitjes tot gala-auto. De busjes zijn automaat of handgeschakeld en zelf bestuurbaar, verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Ga voor meer informatie en een prijs indicatie naar de pagina van de Volkswagen T2. Wilt u liever telefonisch contact openemen met een van onze medewerkers kan dit via de contactpagina.

Meer informatie
Image