Volkswagen T1 huren


Volkswagen T1 huren met chauffeur


Onze unieke Volkswagen T1 uit 1964 is een prachtige eyecatcher voor een bruiloft of andere festiviteiten. Het is een 13 raams model en is bovendien aangepast aan de eisen van de huidige tijd: onafhankelijke geveerde achteras, schijfremmen, lichtmetalen velgen, verlaagd, safariramen, 2332 cc motor met 130 PK, RVS uitlaat, high power dynamo, oliekoeler, differentieel met aangepaste overbrenging, een modern tandheugel besturing van Creative Engineering, stereo met Ipod aansluiting. Voor meer details over onze Volkswagen T1 klikt u hier.

Onze mascotte is te huur om bijvoorbeeld in te zetten als shuttle voor uw klanten, als trouwauto, nostalgische rit of voor promotie doeleinden. Uiteraard zorgen wij in alle gevallen voor de chauffeur. Neem contact met ons op voor meer informatie over de huurvoorwaarden en de beschikbaarheid.

Wilt u deze Volkswagen T1 deel laten uitmaken van uw onvergetelijke dag? Bel of mail ons gerust. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

Voordelen van onze Volkswagen T1 bus als trouwauto is de kleurencombinatie van donkergrijs met wit past bij elke andere kleur zonder te vloeken. In tegenstelling tot een normale trouwauto kunnen meer passagiers mee. Denk hierbij aan de getuigen die een meerijden of ouders en schoonouders, bruidsmeisjes en ga zo maar door. Dit maakt de trouwrit nog leuker!