Rentarolla Autoverhuur Limburg

RentaRolla Autoverhuur Limburg heeft een ruim assortiment, jonge en goed verzorgde vloot van personen auto's, bestelauto's, personenbussen, bestelbussen en bakwagens met laadlift. Bij RentaRolla Limburg huurt  u een personen auto, in vele varianten van klein tot groot, een  bestelbus, een verhuiswagen met laadklep of een 9-persoons bus  voor een dagje uit of een leuke vakantiereis.  We kunnen de huurauto's voorzien van navigatie, winterbanden, steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, trappeloper, trekhaak en milieusticker voor Duitsland.

Rentarolla autoverhuur Limburg is een van de grootste leveranciers in mobiliteitsoplossingen van Limburg, en is onderdeel van WellColl Groep. Rentarolla is een sterk service gericht bedrijf, met een hoge klanttevredenheid.

RentaRolla  is ook partner van DeAutoverhuurders.nl . Daarmee is er een landelijke dekking van professionele, onafhankelijke en stabiele  verhuurbedrijven die elkaar en elkaars klanten mobiel houden. Een auto of bus huren is dus zo geregeld.

Reserveren: Klasse V5 - 12 m3 automaat

Gekozen model: Diesel

Gebruik

    Voortgang

    • Gebruik
    • Risico
    • Extra's