RentaRolla autoverhuur Limburg


Bij ons kunt u terecht voor uw huurauto, bestelbus, personenbus of bakwagen met laadklep


RentaRolla Autoverhuur Limburg is de ideale partij voor tijdelijke mobiliteit in Limburg. U kunt bij ons terecht voor het huren van een auto, 9 persoons bus, bestelauto, bestelbus of bakwagen met laadklep.  Wij hebben een jonge en representatieve vloot huurauto's  waarmee u veilig en comfortabel onderweg bent. Ook opties zoals navigatie, trekhaak, winterbanden, verhuisdekens, spanbanden, steekwagen of trappenloper zijn leverbaar. Ook in de online berekeningen en reserveringen zijn de opties te selecteren.

RentaRolla is onderdeel van WellColl Groep. Met meer dan 60 jaar expertise in automotive krijgt u altijd de optimale service. Bij de vestigingen kunt u op eigen terrein  parkeren. En met vestigingen in Weert, Roermond, Maastricht, Sittard, Heerlen en Kerkrade is er altijd een RentaRolla filiaal bij u in de buurt.

Om onze dienstverlening zo compleet mogelijk te maken zijn wij ook aangesloten bij DeAutoverhuurders , een collectief van lokale verhuurbedrijven die gezamelijk duizenden voertuigen verhuren, in ongeveer alle varianten. Denk daarbij ook aan geconditioneerde voertuigen en vrachtwagens.

Voor een dag, weekend of langere periode hebben wij altijd voordelige tarieven. Regelmatig hebben wij ook speciale aanbiedingen. Dat kan een vakantietarief zijn voor een personenbus maar ook een extra voordelig weekendtarief voor een personenauto. Acties zijn altijd te vinden op onze website.

Bestelwagen Limburg


Bij de verhuur van een bestelwagen of een transport bus denkt u in Limburg natuurlijk meteen aan RentaRolla. In Limburg zijn wij de expert op het gebied van autoverhuur, de verhuur van personenbussen, en zelfs een volledig uitgeruste bestelwagen behoort tot de mogelijkheden. Voor ieder project geldt dat een goed begin het halve werk is. Begin ook goed en reserveer uw bestelwagen vandaag nog! In totaal hebben wij 6 vestigingen door heel Limburg, in: Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Uw partner in mobiliteit voor uw in Midden- en Zuid limburg.

Naast verhuur ook shortlease van bestelwagens in Limburg


U weet als geen ander dat projecten nog wel eens uit kunnen lopen. Sterker nog, dat gebeurt vaker dan dat het binnen de gestelde tijd afkomt. Tijdens een project komt u problemen tegen die u niet had kunnen voorzien. En dat kan ertoe leiden dat u een bestelbus langer nodig heeft. Naast verhuur bieden wij daarom in Limburg ook shortlease aan voor een bestelbus. In tegenstelling tot verhuur van een bestelbus, sluit u een shortlease bij RentaRolla in Limburg af voor minimaal een maand. En dat is een stuk goedkoper. Vraag eens naar de mogelijkheden aan onze commerciële binnendienst.

Telefonisch reserveren

Verhuur van een transport bus of een bestelbus regelen wij bij RentaRolla in Limburg via de website of telefonisch. Weet u niet zeker welk type bus het beste past bij uw project? Dan kunt u het beste telefonisch reserveren. Hiervoor belt u met de centrale planning via telefoonnummer 088 – 758 08 83.

Bent u geïnteresseerd in de shortlease van een van onze bestelwagens? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst via 088-758 08 81 en bespreek de mogelijkheden.